İlginizi Çekebilir
  1. Ana Sayfa
  2. Haberler

Uyarı: Kuvvetli Yağmur Bekleniyor !

Uyarı: Kuvvetli Yağmur Bekleniyor !
5
+ - 0

Bu akşamdan sonra Trakya ve Kıyı Ege’de başlayacak yağmur ve sağanak şeklindeki yağışların 05.02.2016 Cuma günü Marmara bölge geneli ile Kıyı Ege’de kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/metrekare) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel ve su baskınlarına karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

page_sicaklik-dusuyor-batidan-doguya-kadar-yagmur-var_702516260 Uyarı: Kuvvetli Yağmur Bekleniyor ! Haberler Yağmur ve sağanak şeklinde başlayacak olan yağışların; Cuma günü hava sıcaklığının hissedilir derecede düşüşüyle birlikte önce Trakya’da ve Marmara’ nın batısında, akşam ve gece saatlerinde ise Marmara bölgesinin güney ve doğusu ile kuzey ve İç Ege’de karla karışık yağmur ve kar şekline dönmesi, rüzgarın da kuzeydoğu yönlerden (poyraz) kuvvetli (40-70 Km/S) olarak esmesi beklenmektedir.

mustafa-hasöksüz Uyarı: Kuvvetli Yağmur Bekleniyor ! Haberler İstanbul il genelinde bu gece saatlerinde başlayacak olan yağışın Cuma gün boyunca kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olmak üzere yağmur ve sağanak şeklinde devam edeceği, akşam saatlerinden sonra yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde devam edeceği tahmin edilmektedir. Yağışların; Cumartesi sabah saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenmektedir

Yazar Hakkında

Türkiye'nin İlk Meteorolojik Forum Sitesi

Yorum Yap