İlginizi Çekebilir
  1. Ana Sayfa
  2. Haberler

2020 Kışı Nasıl Geçecek?

2020 Kışı Nasıl Geçecek?
22
+ - 3

2020 Kışı Nasıl Geçecek? 2020 Kış Mevsimi Tahminleri

Meteoroloji ve özellikle kar severlerin en çok merak ettiği soruların başında “2020 kışı nasıl geçecek” sorusu gelmektedir. 2019 yaz mevsiminin sonuna doğru geliyoruz. Yakın zamanda sonbahar mevsimi başlayacak. 2019 sonbahar mevsiminin ardından 2019-2020 kış mevsimine başlayacağız. 2020 kış mevsimi sert mi geçecek, yumuşak mı geçecek gibi sorulara sağlıklı bir yanıt için biraz daha beklememiz gerekmektedir.

2019-2020-bu-kis-nasil-gececek 2020 Kışı Nasıl Geçecek? Haberler

2018 yaz mevsiminde deniz suyu sıcaklıkları mevsim normallerinin epey üzerinde seyretmişti. Deniz suyu sıcaklıklarının mevsim normallerinin epey üzerinde seyretmesi sebebiyle 2018 sonbahar mevsiminde sert meteorolojik hadiseler yaşanmıştı. Hatta öyle ki bulunduğumuz coğrafyada kırbaç kasırgası olarak adlandırılan akdeniz kasırgası (medicane) oluşumu gerçekleşmişti. Benzer gelişmeler 2019 yaz mevsiminde de yaşanıyor. Sonbahar mevsiminin de geçen yıla benzer şekilde sert meteorolojik hadiselerle geçme riski yüksek gözüküyor.  Bu haber başlığı Ekim ayının ilk haftası güncellenecek ve kış tahminleri yayınlanacaktır.

2019 Kışı Nasıl Geçecek? Geçen yılın kış tahminleri için tıklayınız.

Yazar Hakkında

Türkiye'nin İlk Meteorolojik Forum Sitesi

Yorum Yap

Yorumlar (3)

  1. Merhaba
    Kış aylarında Ocak, Şubat, Mart aylarında havaların sert geçmediği zamanlarda kar yağışı 1 önceki yıla göre az yağmış olması sıcaklık derecesi 1 önceki yıla göre +2 +3 derece gibi fark olması o yıl ilkbahar aylarının yağmur yağışlarının çok olacağını söylemek mümkün mü? Zirai ürünlerle yetiştiriyoruz bu bilgiler bizim için çok önemli yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.

  2. 2020 kışı nasıl geçecek adlı metni ne zaman paylaşacaksınız çünkü Aralık ayındayız ve hala bir şey paylaşılmadı ?!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.